A kollagén kapszula azon étrend-kiegészítők közé tartozik, amik nemcsak belsőleg hatnak, hanem az egész megjelenést üdébbé, ragyogóbbá varázsolják.

Ha gyakran álmodozik arról, hogy egy reggel pár évvel vagy évtizeddel fiatalabb önmagát pillantja meg a tükörben, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia ezt a könnyen lenyelhető, nagyszerű készítményt. A bőr, illetve a kötőszövetek rugalmasságának megőrzéséhez vagy visszanyeréséhez szükséges fehérjét tartalmazó kollagén kapszula kiváló öregedésgátló.

Rendszeres használatával az arcbőrünk simává, feszesebbé válik, hajunk újra fényes lesz és körmeink töredezettsége is megszűnik. A Nutriversum termékcsaládhoz 100 darabos kiszerelésben forgalmazott kollagén kapszula is tartozik. A kívánt hatás elérése érdekében, naponta 2 kapszulát kell bő folyadékkal bevenni, az elsőt a reggelinél, a másodikat a vacsoránál.

A szóban forgó termék cinket is tartalmaz, de ha úgy érezzük, hogy ennél is többre lenne szükségünk, akkor a készítmény hialuronsavval és C-vitaminnal tuningolt változata az ideális megoldás számunkra.