A fogfehérítés árak Budapest lakosainak életében egy ragyogóbb és vonzóbb mosoly feltételei. Hiszen ki ne vágyna gyönyörű, gyöngyház fehér fogakra? Természetesen a legtöbben a gyógyszertárakban kapható fogfehérítő termékekre támaszkodnak, hogy eltávolítsák a fogak sárgaságát vagy a rájuk került foltokat.

Sajnos ezek a termékek ritkán hatékonyak. Ezzel szemben a professzionális fogfehérítés árak Budapest egyik elismert fogászatán való megfizetése gyakorlatilag garantált eredményt hoz.

Kiknek ajánlott a fogfehérítés?

Annak ellenére, amit a fogkrém reklámok sugallnak, fogaink nem tökéletesen fehérek. A bizonyos mértékű sárga szín természetes jelenség. Egyeseknél azonban jelentős elszíneződés tapasztalható attól függően, hogy mit esznek vagy isznak. Esetenként a genetika és az életkor is hozzájárul ehhez a jelenséghez. De milyen tényezők befolyásolják még a fogak elszíneződését? Itt a leggyakrabban a rendszertelen fogmosást, a dohányzást, illetve az olyan italok fogyasztását szokták megemlíteni, mint a kávé, a tea és a vörösbor.

A jó szájhigiénia megelőzheti ezt a kellemetlen jelenséget. Ha azonban a fogak már elszíneződtek, akkor a professzionális fogfehérítés árak Budapesten a jó megjelenés zálogai. Ez az egyszerű, fogorvos által végzett eljárás, a fogak felszínét fehéríti, hogy azok fehérebbnek tűnjenek. De a beavatkozás nem mindenkinek alkalmas. Ha például egy fognak sérült az idege és elszíneződött, a fogfehérítés nem biztos, hogy megfelelő orvosság a problémára. Továbbá, ha valaki átesett a beavatkozáson, és továbbra is dohányzik, a pozitív hatások nem tartanak sokáig.

Miben különböznek a professzionális és az otthoni fogfehérítés árak Budapesten?

Amikor számtalan olyan fogfehérítő termék létezik, amit egy hagyományos boltban is megvásárolhatunk, miért fizetnénk érte fogorvosnak? A fő ok, ami miatt az utóbbi ajánlott voksolni, hogy a professzionális fogfehérítés sokkal hatékonyabb. A szupermarketekben kapható termékek hidrogén-peroxidot tartalmaznak. Ez, mint azt talán sokan tudják, erősen maró hatású sav. Ha nagy koncentrációban használják, károsíthatja a zománcot és az ínyt. Ezért a vény nélkül kapható fogfehérítők nagyon alacsony koncentrációban tartalmazzák ezt az anyagot. Bár nem károsítják az ínyt, de a sárgaság nagy részét sem távolítják el.

A fogorvosok nagyobb koncentrációjú fogfehérítő szereket használnak, amelyekkel a fogak sokkal fehérebbnek tűnnek és az íny sem sérül az eljárás során. Röviden, a professzionális fogfehérítés árak Budapesten egy láthatóan hatékonyabb eredmény költségei. Az eljárás ráadásul nem is tart sokáig, és egyetlen látogatást igényel.

Az eljárás megkezdése előtt a fogorvos megvizsgálja a fogakat és az ínyt. Ha a páciensnek ínybetegsége vagy fogszuvasodása van, azt fogja javasolni, hogy halassza el a beavatkozást, amíg ezek a súlyos problémák meg nem oldódnak. A szakember azt is ellenőrzi, hogy a páciens alkalmas-e az eljárás elvégzésére. A fogfehérítés terhes nőknek nem ajánlott, és általában tinédzsereken sem végzik el. Ha valaki még nem töltötte be a 18. életévét, akkor azt a tanácsot kaphatja, hogy várjon a beavatkozással, amíg egy kicsit idősebb lesz.